Prezentari produse


Ecran Full HD
Explore 1404 are un ecran de 14-inch Full HD cu rezolutie de 1920x1080 px, care te captiveaza prin culorile naturale. Indiferent ce faci sau cat timp il folosesti, sa lucrezi cu acest ultrabook va fi o adevarata placere.
De incredere in orice situatie
Fie ca folosesti Explore 1404 pentru lucru sau pentru distractie, dispozitivul va functiona fiabil, putand sa te bazezi pe el. Toate acestea datorita procesorului Dual-core Intel® Celeron® N3350, tactat la o frecventa de ceas de 2.4 GH, care impreuna cu cei 4 GB DDR3L memorie RAM, va oferi o performanta ridicata ultrabook-ului tau.
Mai multe posibilitati
Explore 1404 este echipat cu o serie de porturi care ii sporesc functionalitatea. Laptop-ul are 2 sloturi USB pentru conectarea de dispozitive externe, port mini HDMI pentru instalarea unui al doilea ecran si jack audio. Slotul pentru card SD iti ofera avantajul de a transfera direct datele de pe un card de memorie sau pe un card de memorie.
Cu adevarat confortabil
Dupa ce folosesti o perioada de timp laptopul Explore 1404 vei simti cat te confortabil este sa lucrezi la el. Tastatura este realizata pentru a transforma munca ta intr-o adevarata placere datorita spatierii butoanelor, butonului de spatiu bine realizat si touchpad-ului foarte precis.
Eleganta in negru
Carcasa cu design elegant negru mat confera un plus de eleganta ultrabook-ului Explore 1404. Functionalitatea ridicata impreuna cu liniile subtiri ale produsului si greutatea scazuta te vor face sa vrei sa il iei mereu cu tine.