Prezentari produse

Daca esti in cautarea unui ajutor pentru curatenia de zi cu zi, l-ai gasit! O sa vezi ca aspiratul nu a fost niciodata atat de usor. Aspiratorul fara fir 2 in 1 SWEEPER 2000 de la Teesa este un dispozitiv la indemana si usor de folosit care te va ajuta cu siguranta la curatenie. Este ideal pentru inlaturarea resturilor de tot felul, de pe orice tip de suprafata, inclusiv gresie, parchet sau covoare. Unghiul ajustabil al manerului si rotatia de 180° ii asigura un grad ridicat de ergonomie si manevrabilitate, iar tu vei putea sa cureti chiar si in locurile mai greu de ajuns.
Orice gospodina se loveste de nevoia de a curata zilnic firmituri, resturi sau chiar nisip. SWEEPER 2000 de la Teesa te ajuta sa aspiri usor si rapid de pe jos, dar si de pe masa, canapea sau chiar din interiorul masinii.
SWEEPER 2000 de la Teesa este dotat cu ilumnare LED pentru a putea vedea mai bine suprafetele aspirate. Datorita iluminarii poti vedea mai usor cand aspiri sub canapea, in dulap sau in colturi. Bateria litium ion, in functie de modul de operare poate functiona 15-30 de minute. Cu statia de andocare inclusa nu numai ca incarci repede bateriilr, dar poti sa il si montezi pe perete, avand astfel o depozitare usoara.