Prezentari produse

Vreți un espresso tare, care vă va trezi dimineața? Savurați o cafea excelentă chiar la dumneavoastră acasă. Expressorul automat Teesa Aroma 700 este aparatul care va umple întreaga casă cu aroma de cafea proaspăt măcinată și preparată și care vă va face să vă simți ca un barista.

Boabe de cafea sau cafea măcinată

Expressorul automat Teesa Aroma 700 este adaptat nevoilor dumneavoastră. Datorită râșniței încorporate, nu trebuie să mai pierdeți timpul cu măcinarea cafelei. În plus față de recipientul pentru boabele de cafea, aparatul este echipat cu o pâlnie separată pentru cafea măcinată. Astfel, vă puteți bea cafeaua preferată cu stil.

Pregătirea simultană a două căni

Împreună cu cealaltă jumătate, cu un prieten sau cu mama – bucurați-vă de gustul unui espresso pregătit perfect. Cu ajutorul funcției care pregătește simultan două căni, timpul de pregătire este redus la jumătate și vă puteți bucura de mai mult timp petrecut împreună.

Personalizare

Personalizați gustul cafelei în funcție de preferințele voastre. Stabiliți dimensiunea, aroma, temperatura de preparare, mărimea de măcinare a boabelor de cafea, cantitatea de apă și timpul de spumare a laptelui și personalizați-vă cu ușurință cafeaua. În plus, puteți ajusta înălțimea dozatorului de cafea, astfel încât să nu aveți doar o ceașcă pentru cafea sau cappuccino, ci chiar ceașca preferată.

Preîncălzire ceașcă

Nimănui nu îi place să bea o cafea rece. O ceașcă rece, nu numai că scade temperatura cafelei, ci îi și afectează gustul și aroma. Deci, înainte de a umple o ceașcă goală, puneți-o pe tava de încălzire. Veți vedea cât de mult contează. Poftă bună!

Duza multifuncțională de spumare a laptelui

Poate că doriți să savurați un cappuccino spumos sau un latte macchiato împreună cu un prieten. Duza multifuncțională de spumare a laptelui asigură o spumă de lapte pufoasă și cremoasă.

Funcția de apă caldă

Cu Aroma 700 poți prepara ceai sau poți face o cafea americano. Tot ce trebuie să faci este să pui o ceașcă sub duza de apă fierbinte. Această soluție te va ajuta să încălzești rapid ceașca.

Rezervor de apă detașabil

Vizite neaunțate? Uimește-ți oaspeții cu delicioasa aromă de cafea. Expressorul automat Aroma 700 este prevăzut cu un rezervor transparent și detașabil, cu o capacitate de 1,9 l care îți va permite să faci o mulțime de cafele fără a fi nevoie să umpli rezervorul frecvent.

Iluminare de fundal

Lumina subtilă din zona de curgere a cafelei, te va aduce într-o dispoziție perfectă, iar aroma de cafea proaspăt măcinată îți va încânta simțurile.