Prezentari produse

Vrei un espresso tare, care te va trezi dimineața? Expressorul manual Teesa Aroma 300 este uşor de utilizat și îți va umple casa cu aroma de cafea proaspăt preparată. Secretul este alegerea proporției potrivite și a gradului de măcinare al cafelei, a cantității de apă și a timpului de preparare. Deci fii un barista de casă și încântă-i pe cei dragi cu gustul perfect al preparatului preferat.

3 în 1: cafea măcinată, E.S.E. pod și capsule de cafea

Începe ritualul magic pentru a prepara un espresso perfect. Măsoară cantitatea potrivită de cafea măcinată, apăsă presiunea potrivită, pune filtrul în aparat și începe prepararea. Cu toate acestea, dacă apreciezii soluțiile practice și curate, am inclus filtre suplimentare pentru pod-urile E.S.E. și pentru capsulele de cafea.

Duză de spumare

Vrei să savurezi împreună cu un prieten un cappuccino spumos sau un latte macchiato? Duza de spumare a laptelui asigură o spumă de lapte pufoasă și cremoasă.

Preîncălzire ceașcă

Nimănui nu îi place să bea o cafea rece. O ceașcă rece, nu numai că scade temperatura cafelei, ci îi și afectează gustul și aroma. Deci, înainte de a umple o ceașcă goală, pune-o pe tava de încălzire. Vei vedea cât de mult contează. Poftă bună!

Funcția de apă caldă

Cu Aroma 300 poți prepara ceai sau poți face o cafea amoricano. Tot ce trebuie să faci este să pui o ceașcă sub duza de apă fierbinte. Această soluție te va ajuta să încălzești rapid ceașca.

Rezervor de apă detașabil

Vizite neanunțate? Uimește-ți oaspeții cu delicioasa aromă de cafea. Expressorul manual Aroma 300 este prevăzut cu un rezrvor transparent și detașabil, cu o capcaitate de 1,5 l care îți va permite să faci o mulțime de cafele fără a fi nevoie să umpli frecvent rezervorul.