Prezentari produse

Aparatul de ras rotativ Teesa HYPERCARE PRO700 este realizat special pentru tine.

Trei lame flexibile, de otel, cu viteze de pana la 2800 rpm se potrivesc perfect cu forma fetei si a gatului, ceea ce inseamna o indepartare rapida si precisa a firelor de par. Dar daca doresti sa pastrezi barba sau mustata intr-o anumita forma, poti folosi trimmer-ul pentru o taiere precisa.

Aparatul de ras rotativ Teesa HYPERCARE PRO700 satisface orice provocare. Daca parul tau este aspru, utilizeaza optiunea de barbierit umed. Clasa de protectie IPX 7 inseamna ca produsul este rezistent la apa, oferind siguranta chiar si pentru utilizarea in dus. De ce? Deoarece acumulatorul incorporat de 800 mAh permite functionarea fara fir pana la 120 de minute. Aparatul are, de asemenea, o functie de protectie a parului atunci când nivelul bateriei este scazut. Datorita celor cinci indicatoare ale nivelului bateriei, nu vei putea simti discomfortul, deoarece vei fii informat despre starea bateriei.

Astfel, aparatul de ras rotativ Teesa HYPERCARE PRO700 este secretul oricarui barbat. Nu ezita sa il folosesti! Vei fi cu siguranta multumit!