Prezentari produse

 
EAGLE 701 a fost realizata pentru cei care apreciaza utilitatea si posibilitatea de a utiliza la maxim potentialul unui dispozitiv. Dispay-ul de 7 inch cu rezolutie IPS de 1240x600 px si un raport al imaginii de 16:9 va fi pe placul multor utilizatori.
Utilizare inteligenta a bateriei, mamagement personalizat al memoriei, performanta mai buna, dezinstalare mai usoara a aplicatiilor, certificare personalizata a aplicatiilor
Tableta este nu numai utila, ci si eficienta. Procesorul Quad-core impreuna cu 1 GB memorie RAM si 16 GB memorie interna asigura functionarea fara probleme a dispozitivului chiar si atunci cand foloseste aplicatii mai complexe. Ia-o cu tine si bucura-te de caracteristicile sale!!
In ciuda dimensiunii reduse, tableta face fata cerintelor oricarui dispozitiv mobil. Doua solturi pentru cardurile SIM impreuna cu modem 3G si conexiune Wi-Fi ofera conectare cu lumea inconjuratoare. In plus, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi sunt extrem de utile pentru transferul de date.
Avantajul de necontestat al tabletei EAGLE 701 este modulul GPS incorporat.Datorita acestei specificatii tableta poate fi utilizata si ca sistem de navigatie, astfel economisesti bani, dar si spatiu in geanta sau rucsac.