Prezentari produse


km0178-ar-html-0.jpg
Pe ecran mare

Televiziunea digitala nu este deajuns pentru tine? Vrei ceva mai mult fara sa cheluiesti in plus pe un televizor Smart? Air Share de la Kruger&Matz este solutia ideala pentru tine. Acest dispozitiv de mici dimensiuni iti permite sa transferi imagini si sunet de la dispozitive mobile pe ecranul televizorului tau.Datorita faptului ca suporta diverse protocoale, inclusiv AirPlay, Miracast si MirrorOp adaptorul permite transmisia de date de la diverse dispozitive ce opereaza cu sisteme de operare, atat Android, cat si Windows sau iOS.
Produsul este dotat cu modul Wi-Fi, datorita caruia streamingul de date are loc wireless. Poze din galeria telefonului tau, jocuri descarcate pe tableta sau videoclipuri de pe laptop - acum le poti vedea pe toate pe un ecran mare, fara sa ai nevoie de cabluri suplimentare. Nu conteaza daca materialele pe care doresti sa le vezi vin de pe un browser web sau sunt stocate in memoria dispozitivului, Air Share de la Kruger&Matz va arata cu usurinta toate informatiile pe ecranului televizorului.
Nu esti convins inca? Air Share are si iesire audio. Nu este nevoie decat sa conectezi dispozitivul la sistemul audio pentru a te bucura de calitatea sunetului melodiilor stocate pe smartphone-ul tau. Produsul te va surprinde prin estetica.
Conectat la televizor prin cablu HDMI, adaptorul are dimensiuni compacte, astfel ca ii vei gasi cu usurinta loc, iar carcasa neagra plina de stil garanteaza ca Air Share se va potrivi decorului sufrageriei tale.
km0178-ar-html-1.jpg