Prezentari produse

km0436-y-pl-html-0.jpg
km0436-y-pl-html-1.jpg
Un smartphone rezistent!
Seria de telefoane armate DRIVE se imbogateste cu un nou produs de dimensiuni mai reduse. Cu un display de 4 inch DRIVE 5 mini are ecranul acoperit cu sticla Gorilla Glass, fiind rezistent la zgarieturi si lovituri, astfel incat iti va deveni prieten de nedespartit in cele mai dificile conditii. In plus, matricea IPS iti ofera imagini clare, o reproducere buna a culorilor si un unghi larg de vizibilitate.
km0436-y-pl-html-2.jpg
Indiferent de conditii
Doar cateva minute cu DRIVE 5 mini si vei aprecia un smartphone cu carcasa armata. Modelul are standardul IP68, ceea ce inseamna ca este rezistent la praf si protejeaza la imersiunea in apa. DRIVE 5 mini iti poate fi alaturi in expeditii, dar este ideal si pentru cei care lucreaza in conditii dificile.
km0436-y-pl-html-3.jpg
Nu te dezamageste niciodata
Kruger&Matz stie cat este de importanta buna functionare si usurinta in utilizare a unui smartphone, astfel DRIVE 5 mini are procesor Quad-core MTK 6735A, tactat la o frecventa de ceas de 1,3 GHz si 2 GB memorie RAM. In plus, pentru utilizatorii pretentiosi, telefonul iti permite sa extinzi cei 16 GB memorie interna cu un card microSD.
km0436-y-pl-html-4.jpg
Mereu in contact
Indiferent de locul sau situatia in care te afli, Drive 5 mini te va pastra in contact permanent cu lumea. Pe langa accesul rapid la internet LTE iti ofera si conexiune Wi-Fi. In plus, tehnologia Bluetooth te va ajuta sa transferi poze, melodii sau alte date, fara fire si cabluri suplimentare, iar GPS-ul te va ajuta sa ajungi rapid la destinatia dorita.
km0436-y-pl-html-5.jpg
Tot ce ai nevoie
Versiunea Drive 5 mini functioneaza cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, care te va incanta prin design grafic, animatii, setari noi de meniu, functii updatate pentru setari rapide si notificari pe ecranul de blocare. Sistemul Android insemana acces la o lume cu jocuri si aplicatii prin Google Play, care iti va facilita lucrul si iti va oferi noi posibilitati de distractie.
km0436-y-pl-html-6.jpg
Functionare pentru o perioada indelungata
Folosesti doua telefoane, unul pentru serviciu si unul personal? Acum le vei putea schimba cu unul singur - DRIVE 5 mini. Functia dual SIM te va ajuta cand mergi in strainatate, putand sa folosesti atunci si cardul unui operator local. Un avantaj in plus al acestui model este bateria cu o capacitate de 3200 mAh, care iti permite sa folosesti telefonul chiar cateva zile la rand.