Prezentari produse

Descopera reproducerea perfecta a imaginii si culori bogate.
Utilizare inteligenta a bateriei, management personalizat al memoriei, performanta mai buna, dezinstalare mai usoara a aplicatiilor, certificare personalizata a aplicatiilor.
Procesorul Quad-core impreuna cu 1GB memorie RAM si 8 GB memorie interna asigura functionarea fara probleme a dispozitivului chiar si atunci cand foloseste aplicatii mai complexe. Tableta este dotata cu baterie cu capacitatea de 4000 mAh, pentru a tine pasul cu tine.
Tableta EAGLE 805 ofera conexiune wireless indiferent de locul in care te afli. Cele doua sloturi pentru card SIM si modemul 4G LTE asigura acces la internet, chiar daca nu te afli in raza de acces a unei retele Wi-Fi, pe cand modulul Bluetooth iti permite transferul usor al datelor.
EAGLE 805 este functionala si mereu la indemana. In timpul excursiilor poti folosi tablet ca si sistem de navigare pentru masina. Dispozitivul te va ajuta sa ajungi la destinatia dorita, indiferent unde este aceasta. Modulul GPS te va duce la destinatie, iar in acest timp tu te poti bucura de calatorie. Util, nu-i asa?