Prezentari produse


Dinti mai albi si gingii mai sanatoase

Daca vrei sa ai grija de sanatatea ta orala, periuta sonica SONIC Black este perfecta pentru tine! Folosind miscarile de spalare si pulsare inlaturi cu grija sedimentele depuse pe dinti si petele de pe dinti, fara a cauza subtierea smaltului sau retragerea gingivala.

5 moduri de functionare

Pentru o si mai buna protectie a dintilor si gingiilor tale, periuta are 5 moduri de functionare: curatare, albire, masaj, lustruire, pentru dinti sensibili. Totul pentru un zambet si mai frumos!

31 000 pulsatii pe minut

Convinge-te de eficienta tehnologiei sonice! Periuta Teesa SONIC Black are de cateva ori mai multe miscari pe minut fata de o periuta de dinti electrica rotativa. Astfel, inlatura placa dentara mult mai eficient, curatand si spatiile interdentare.

Inchidere automata

In functie de modul folosit, periuta se va inchide dupa unul sau doua minute, iar la fiecare 30 de secunde iti va semnala nevoia de a schimba partea de dinti pe care o speli. Astfel te va ajuta sa iti formezi obiceiul de a spala dintii asa recomanda medicii dentisti.

Baterie puternica

Incarcarea frecventa a bateriei poate fi deranjanta. Din fericire, periuta SONIC Black are o baterie de 800 mAh care iti ofera pana la 40 de zile sau pana la 160 minute de operare continua pana la urmatoarea incarcare! In plus, datorita indicatorului de nivel al bateriei ai control deplin asupra procesului de incarcare!

Toc de calatorie

Nu-ti iei cu tine periuta sonica de frica sa nu se sparga in timpul transportului? Acum poti uita de aceasta problema. Impreuna cu periuta SONIC Black primesti un toc de calatorie ce iti permite sa iei cu tine periuta de dinti si sa ai grija de zambetul tau oriunde ai merge.