Prezentari produse

km0255-html-01.jpg
Vezi mai multe

KM0240 ofera mult mai mult decat televizoarele din aceiasi gama de pret. Ecranul cu diagonala de 40 inch si raportul imaginii de 16:9 iti va da posibilitatea de a vedea mult mai clar. Rezolutia Full HD 1920x1080 px este completata de contrast de 4000:1. Cireasa de pe tort este timpul de raspuns de 8 ms, care permite redarea lina a scenelor dinamice; iluminarea LED si unghiul de vizibilitate de H:178°, V:178° contribuie la confortul vizionarii.

km0255-html-02.jpg
Modern si cu stil

KM0240 este caracterizat prin eleganta si stil. Modern si cu design minimalist in acelasi timp, va atrage cu siguranta atentia iubitorilor de produse electronice. Modelul KM0240 impresioneaza prin versatilitate si linii inguste, televizorul avand un stil individual care se potriveste perfect in spatiul tau de acasa.

km0255-html-03.png
O multitudine de posibilitati

Priveste la televizor timp indelungat; televizorul Kruger&Matz merge un pas mai departe, avand si alte caracteristici pe langa functia de baza de a putea urmari diverse canale TV. Avand o multitudine de porturi de intrare modelul KM0240 este mai mult decat un televizor, este o adevarata platforma de divertisment multimedia. Televizorul are trei porturi HDMI si un port USB. Portul HDMI garanteaza o transmisie de calitate a imaginii, iar portul USB iti permite sa vizionezi filmul preferat de pe un stick USB, asigurand complet confortul si versatilitatea

km0255-html-04.png
Free TV DVB-T

Brandul Kruger&Matz stie cat de importanta este universalitatea echipamentelor si usurinta in operare. Astfel, am echipat televizoarele noastre cu tuner DVB-T/ C si tuner analog, datorita carora nu va mai trebui sa achizitionezi echipamente suplimentare pentru a viziona anumite canale TV. Comoditate si complexitate intr-un singur dispozitiv !

km0255-html-05.png
Poarta deschisa catre lumea SmartTV

Alegand televizorul Kruger&Matz KM0240 obtii nu numai un televizor, ci si posibilitatea de a-ti creste functionalitatea. In oferta sa Kruger&Matz are si Android Dongle, putand sa-ti transformi dispozitivul intr-un Smart TV. Depinde de tine cum sa folosesti potentialul televizorelor Kruger&Matz.