Prezentari produse

km1084lte-html-1.jpg
km1084lte-html-2.jpg
3.jpg
Pentru cei indecisi
EDGE 1086 LTE este solutia perfecta pentru cei care nu se pot decide intre a-si cumpara o tableta sau un notebook. In functie de ce ai de facut dispozitivul poate fi adaptat nevoilor tale. Display-ul de 10 inch cu o rezolutie de 1920x1200 px ofera imagine de inalta calitate, si in acelasi timp confort atunci cand stai pe internet sau cand te joci sau folosesti alte aplicatii. Setul contine tableta si tastatura, care poate transforma cu usurinta tableta intr-un instrument foarte util. Mai mult, poate fi folosita si pentru a te relaxa dupa serviciu cu serialul sau filmul preferat.
km1085s-pl-html-4.jpg
km1085s-pl-html-5.jpg
km1085s-pl-html-3.jpg
Specificatii complexe intr-o nota moderna
Parametrii technici nu sunt singurele elemente ce impresioneaza la EDGE 1086LTE. Pe langa dotarile tehnice, produsul are un design care atrage privirea. Designul negru, lucios ii va atrage cu siguranta pe cei care apreciaza stilul elegant si clasic. Tableta este usoara, la indemana si extrem de functionala. Aceasta combinatie te face sa o vrei mereu cu tine.
km1084lte-html-5.jpg
In contact cu lumea
EDGE 1086LTE este un dispozitiv care ofera o gama larga de posibilitati, permitandu-ti sa fii mereu conectat. Unul din cele mai mari avantaje ale produsului este viteza rapida de acces la internet LTE, care iti va permite sa uploadezi fisiere media si foto intr-un timp record. In plus, permite fara probleme realizarea de apeluri video prin mesagerie instant. EDGE 1086 LTE ofera deasemenea acces la o retea Wi-Fi si posibilitatea de a transfera fisiere prin Bluetooth 4.0, iar datorita GPS-ului incorporat tableta poate fi folosita ca si sistem de navigatie auto.
km1085s-pl-html-2.jpg
Intotdeauna de incredere
Pentru a face fata oricarei provocari, EDGE 1086LTE este echipata cu procesor quad-core Intel® Atom™ x5-Z8350, la o frecventa de ceas de 1,92 GHz si avand 2 GB RAM, completate de Intel® HD Graphics si 32 GB memorie interna. Aceasta dotare garanteaza o operare lina, indiferent de sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca.