Prezentari produse


Bucatarul tau la iarba verde

Acum poti gati pe gratar in alte conditii, fara foc, carbuni si fumul inecacios! Bucura-te de aceste avanataje si inlocuieste-ti gratarul clasic cu noul grill Teesa! Surprinde-ti prietenii cu un adevarat festin. Produsul este dotat cu patru arzatoare din otel inoxidabil cu putere totala de 12 kW, astfel incat tot ce pregatesti, fie ca este vorba despre legume sau carne, vor fi perfect pregatite si bine patrunse.

Grill-ul Teesa - ajutorul tau

Grill-ul Teesa are un gratar spatios si doua rafturi laterale pe care le poti folosi pentru pregatirea mancarii. In plus, daca ai nevoie de mai mult de 4 arzatoare poti folosi un arzator in plus care se afla pe un raft in partea laterala.

Diversitate

Daca iti plac experimentele culinare, grill-ul Teesa te va ajuta sa pregatesti mai multe feluri de mancare o data. Fiecare arzator are aprindere automata, reglare independenta, fara trepte, care permite ajustarea nivelului de gaz in timp ce gatesti. Bucura-te de mese delicioase, perfect gatite.

Curatare usoara

Te-ai saturat sa cureti locurile greu accesibile dupa fiecare barbeque? Grill-ul Teesa a fost dotat cu o tava de picurare detasabila, datorita careia poti curata cu usurinta produsul de grasimea scursa.

Totul este sub control

Avantajul grill-ului pe gaz fata de cel clasic este capacitatea de a regla temperatura. Acum este si mai usor sa reglezi temperatura datorita faptului ca pe capacul grill-ului Teesa este un termometru ce indica temperatura. Acum este atat de usor si de placut sa faci un gratar!