Prezentari produse

HYPERCARE T300

Scapa de lamele de ras incorfortabile si uita de iritarea pielii! Incearca aparatul de ras rotativ HYPERCARE T300 de la Teesa pentru un barbierit mai confortabil. Design-ul inovator permite indepartarea rapida si precisa a firelor de par astfel incat nu vei mai dori sa renunti la el.

Lame flexibile

Aparatul de ras rotativ HYPERCARE T300 are trei lame flexibile, de otel. Design-ul special si viteza de pana la 6000 rpm garanteaza adaptarea perfecta la forma fetei si a gatului, precum si indepartarea rapida si precisa a firului de par.

Trimmer retractabil

Vrei un aspect mai sofisticat? Foloseste trimmer-ul! Usurinta utilizarii pentru modelarea mustatii si a perciunilor te va surprinde. Viteza si precizie intr-un singur aparat!

Acumulator de lunga durata

Uita de cablurile incurcate! Aparatul de ras HYPERCARE T300 are o baterie cu o durata de utilizare de pana la 45 de minute, fara a fi necesara reincarcarea. In plus, aparatul are un indicator care arata nivelul bateriei.

Lame cu sistem dublu de taiere

Tehnologia moderna a aparatului de ras HYPERCARE T300 face ca indepartarea firelor de par nedorite sa fie mai rapida si mai precisa. Lamele cu sistem dublu de taiere se adapteaza perfect formei fetei si fac fata chiar si firelor de par mai tari.

Curatare usoara

Curatarea aparatului de ras HYPERCARE T300 este extrem de simpla si rapida. Pur si simplu apesi butonul de eliberare a capului cu lamele pentru a-l deschide si apoi il cureti folosind peria din kit.