Prezentari produse

CUT PRO X500

Nu ai timp pentru vizite frecvente la frizerie? Acum poti sa nu iti mai faci griji! Datorita aparatului de tuns CUT PRO X500 vei obtine un rezultat comparabil cu cel ai unui profesionist fara a pleca de acasa.

Lame de precizie

Crezi ca taierea parului este dificila? Nu cu CUT PRO X500! Lamele de inalta calitate din otel permit o aranjare perfecta a parului. Poti crea tunsoarea de vis intr-un mod simplu si rapid.

Acumulator de lunga durata

Avantajul modelului CUT PRO X500 este bateria incorporata. Poti utiliza aparatul nu doar conectandu-l la retea, ci si fara fir. 2000 mAh permit pana la 4 ore de lucru fara a fi nevoie de reincarcare.

Piepteni pentru tuns

Alegerea lungimii corecte pentru tuns nu este usoara, dar aparatul CUT PRO X500 de la Teesa va face cu siguranta aceasta alegere mai usoara. Aparatul are 4 piepteni – 3 mm, 6 mm, 9 mm si 12 mm, care te vor ajuta sa creezi tunsoarea perfecta.

Setari in patru pasi

Alegerea unuia din cele patru atasamente nu reprezinta singura alegere. Aparatul de tuns are in plus patru setari de lungime a taierii parului – 1 mm, 1,3 mm, 1,6 mm, 1,9 mm. Incearca masina de tuns astazi si vei vedea cat este de usor sa te tunzi.