Prezentari produse

Comoditate cordless

Imbunatateste confortul atunci cand faci curatenie acasa cu aspiratorul fara fir de la Teesa! Produsul are o baterie incoporata ce se poate incarca, iar astfel nu mai ai grija cablului prea scurt, greu de manevrat al aspiratorului tau vechi. Lasa-te surprins de functionalitatea, usurinta in utilizare si designul modern si incearca Sweeper 5000 chiar azi!

Statie de incarcare

Setul include o statie de incarcare pe care o poti aseza oriunde in apartament.  Acest dispozitiv va asigura ca bateria aspiratorului tau este mereu incarcata, iar Sweeper 5000 este gata de utilizare - oricand ai nevoie de el.

Ergonomie

Sweeper 5000 a fost conceput astfel incat curatenia sa nu fie o corvoada. Unghiul variabil al manerului si posibilitatea de rotire asigura o ergonomie excelenta in utilizare si libertate de manevra. Acum aspiri in toate locurile greu accesibile, de exemplu, sub masa.

Reglarea puterii

Butonul de ajustare a puterii asezat pe maner permite alegerea facila a unuia din cele doua nivele. In functie de tipul de suprafata aspirata sau de nivelul de murdarire poti ajusta puterea dispozitivului in functie de nevoi. Acum e atat de usor sa faci curat!

Iluminare din spate

Unul din avantajele suplimentare ale acestui aspirator il reprezinta iluminarea suprafetelor intunecate unde doresti sa aspiri. Trei lumini LED puternice garanteaza ca nimic nu iti va scapa atentiei, iar casa ta va fi curatata imprecabil.

Aspirator cu maner

Oricat de tare iubesti curatenia, nu poti evita murdarirea de zi cu zi, dar acum nu mai trebuie sa folosesti un aspirator mare si incomod de manevrat. Condimentele cazute in dulapul din bucatarie sau pe gresie, firmiturile de pe canapea pot fi usor inlaturate cu ajutorul aspiratorului Sweeper 5000 de la Teesa.