Prezentari produse

Fast Wheels 

Sa ajungi la lucru, la scoala, sau sa vizitezi orasul nu a fost niciodata atat de distractiv! Descopera trotineta electrica Fast Wheels! Are un motor de 250 W si poate accelera pana la 15 Km/h la o panta de 15°. Profita de vremea frumoasa si pleaca la plimbare cu Fast Wheels!!

Incarcare maxima

Trotineta electrica Fast Wheels aduce multa distractie, indiferent de varsta! Greutatea maxima suportata este de 90 Kg, astfel ca ea poate fi o adevarata sursa de distractie nu numai pentru copii, ci si pentru adulti.

Inaltime reglabila

O greutate mai mare suportata nu este singurul avantaj pentru utilizatorii adulti. Trotineta este ajustabila, astfel incat poti modifica usor inaltimea manerului pentru a putea fi mai cat mai comod utilizatorului.

Amortizor

Ai dat peste o suprafata neuniforma sau denivelari pe traseu ? Nu trebuie sa iti faci griji ! Fast Wheeles este dotata cu un resort special de absorbtie a socurilor, datorita caruia un drum cu denivelari nu va fi o problema pentru tine !

Indicator baterie

Trotineta permite deplasarea pe o distanta de pana la 8 km datorita bateriei puternice de 4.4 Ah. Mai mult, atunci cand folosesti Fast Wheels nu trebuie sa-ti faci griji ca bateria se va descarca atunci cand mergi. Ai control complet asupra ei datorita indicatorului plasat pe dispozitiv.

Design pliabil

Trotineta Fast Wheels  este foarte usor de pastrat si de transportat. Designul pliabil face ca produsul sa ocupe putin spatiu, astfel ca o poti lua cu tine unde vrei si sa te bucuri de traseul parcurs.