Prezentari produse

Skater de la Quer

Skater de la Quer este o combinatie intre clasic si modern. Combinand design-ul unui skaterboard clasic cu un motor de 150 W, produsul iti garanteaza doza de distractie, indiferent de varsta. Incearca-l chiar azi si vei vedea ce usor te vei deplasa dintr-un loc in altul!

Incarcare maxima

Crezi ca un skateboard electric este doar pentru copii? Nimic mai gresit! Greutatea maxima suportata este de 120 kg. Daca nu mai vrei sa fi sedentar si ai nevoie de putina relaxare, atunci Skater de la Quer este solutia perfecta pentru tine.

3 viteze

Avantajul unui skateboard electric fata de cel clasic il reprezinta functiile suplimentare pe care le are. In functie de specificatii si de locul in care doresti sa il utilizezi poti alege intre unul dintre cele 3 moduri de viteza. Skateboard-ul iti permite sa accelerezi pana la 15 km/h!

2 moduri de conducere

O alta caracteristica utila care va diversifica cu siguranta plimbarile si va creste doza de divertisment este alegerea unuia dintre cele 2 moduri de conducere: cu fata sau cu spatele. Imbunatateste in mod semnnificativ confortul si va fi pe placul oricarui utilizator.

Telecomanda

Te intrebi cum vei putea alege modul de functionare sau viteza cu care sa mergi? Foarte usor! Produsul vine insotit de o telecomanda cu car epoti controla aceste functii. Incearc-o azi si vei vedea ce usor este!

Indicator al nivelului de incarcare

Ti-e frica sa nu ti se descarce bateria in timp ce mergi? Cu Skater de la Quer nu vei avea aceasta problema! Atat dispozitivul cat si telecomanda au fost echipate cu indicator ce iti arata mereu nivelul de incarcare al bateriei.

Rezistenta

Pentru rezistenta, in constructia skateboard-ului a fost utilizat lemn de artar, ceea ce inseamna ca te poti bucura de el pentru mult timp. Nu mai sta pe ganduri - ia-ti skateboard-ul si pleaca la plimbare!