Prezentari produse

HYPERCARE T200

HYPERCARE T200 de la Teesa este un trimmer de calitate care iti permite sa pastrezi imaginea impecabila a barbii tale. Produsul te ajuta sa iti creezi un stil unic, ce te va face mereu sa arati bine!

Lame de precizie

Trimmerul HYPERCARE T200 este dotat cu lame de calitate care pot taia cu usurinta orice tip de par facial si iti permit stilizarea barbii asa cum doresti.

Cap pentru tuns

Nu iti plac compromisurile? Datorita capului detasabil trimmerul HYPERCARE T200 iti permite sa alegi una din cele 9 lungimi de taiere. Acum esti sigur ca vei gasi un mod care sa fie pe placul tau si care sa iti ofere imaginea mult dorita.

Blocator al lungimii de tundere

Avantajul trimmerului HYPERCARE T200 de la Teesa este ca are un blocator al lungimii de tundere, ceea ce previne schimbarea accidentala a lungimii in timpul utilizarii produsului. Incearca azi trimmerul si vezi ce usor va fi sa iti stilizezi barba!

Baterie incorporata

Uita de cablul incurcat! Pentru un plus de confort trimmerul HYPERCARE T200 este dotat cu o baterie incorporata ce ofera pana la 45 de minute de functionare fara incarcare. Mai mult, produsul este dotat cu un indicator ce te tine la curent cu nivelul de incarcare al bateriei.