Prezentari produse

Inregistrare Full HD

DVR-ul auto KOM0916 de la Quer KOM916 permite inregistrarea la o rezolutie de 1920x1080 px si 30 frame-uri pe secunda. Pe langa inregistrarea de calitate produsul iti permite sa faci poze la o rezolutie de maxim 12 Mpx. Pozele si inregistrarile pot fi pastrate pe un card micro SD de 32 GB.


Unghi de vizualizare

KOM0916 are o lentila cu unghi de vizualizare de 130 de grade care garanteaza un unghi larg de vizualizare a scenelor inregistrate. Proprietarul poate fi linistit pentru ca produsul va inregistra orice situatie periculoasa sau posibila coliziune.


Senzor G

Functionalitatea DVR-ului este crescuta de senzorul G care functioneaza ca o adevarata cutie neagra. Masoara cresterile de forta gravitationala ale masinii si va detecta coliziunea, urmand sa salveze automat inregistrarea.


Senzor de miscare

DVR-ul te va ajuta si la cresterea sigurantei masinii tale atunci cand esti oprit. Chiar in modul stand by analizeaza imaginile si incepe sa inregisteze atunci cand detecteaza miscari bruste.


Inregistrare cu sunet

DVR-ul auto de la QUER are un microfon incorporat si un difuzor care permite inregistrarea si ascultarea ulterioara a ceea ce ai inregistrat. Filmele pot fi urmarite si ele ulterior pe ecranul HD de 3 inch, pe televizor sau pe laptop datorita iesirii HDMI.