Prezentari produse

Inregistrare Full HD
DVR-ul auto PY0018 de la Peiying va permite sa inregistrati la o rezolutie de 1920x1080 px la 30 de cadre pe secunda. In plus fata de calitatea excelenta a inregistrărilor, dispozitivul va permite sa fotografiati la o rezolutie maxima de 12 MP. Toate materialele pot fi salvate pe un card micro SD de 32 GB.
Unghi larg de vizualizare
Avantajul incontestabil al dispozitivului este un unghi larg de vizualizare de 170 de grade, care garanteaza inregistrarea unei imagini complete a ceea ce se intampla in fata capotei automobilului. Extrem de util, mai ales cand se determina vinovatia in timpul unei coliziuni.
Senzor G
Functionalitatea DVR-ului este crescuta de senzorul G care functioneaza ca o adevarata cutie neagra. Masoara cresterile de forta gravitationala ale masinii si va detecta coliziunea, urmand sa salveze automat inregistrarea.
Functia HDR
Datorita functiei HDR inregistrarile vor avea intotdeauna o calitate superioara, chiar si in conditii de contrast inalt. Această functie este ideala atunci cand conduceti sub soare sau pe timp de noapte cu lumini orbitoare ale masinilor care vin din directia opusa.
Inregistrare cu sunet
Dispozitivul are un microfon incorporat si un difuzor care permite inregistrarea si redarea inregistrarilor cu sunet. Filmele pot fi redate mai tarziu pe un ecran HD de 2,4 inch, precum si pe un televizor sau computer datorită iesirii HDMI.