Prezentari produse

VACUUM GREEN

Vacuum Green este un aspirator fara sac cu un motor cu putere de 700 Watt care te ajuta sa iti pastrezi casa mereu curata. Are clasa A de eficienta pentru aspirarea podelelor dure, ceea ce garanteaza ca dispozitivul va aspira cu usurinta praful chiar din spatiul dintre dalele de gresie sau de pe suprafetele de lemn.

 

Aspiratorul Vacuum Green este foarte usor de utilizat. Are un recipient de praf spatios, cu o capacitate de 2 l si un cablu lung de 6 m care iti permite sa aspiri o suprafata mare fara sa trebuiasca sa schimbi priza.

 

De folos atunci cand faci curat sunt si accesoriile cu care vine insotit aspiratorul: perie cu 2 trepte pentru aspirare podea, un accesoriu pentru spatii inguste si o duza rotunda datorita carora aspirarea va fi mult mai buna.

 

Un avantaj suplimentar al produsului il reprezinta filtrul HEPA H12 cu o eficienta ridicata in filtrarea aerului, care absoarbe si cele mai mici particule de praf din aerul eliminat.

 

Atunci cand alegi aspiratorul Vacuum Green, optezi pentru o curatenie mult mai usoara, dar ai si grija de mediul inconjurator si de bugetul tau. Produsul are clasa de energie A, ceea ce inseamna facturi mai mici la curentul electric si o aspirare mai prietenoasa pentru mediul inconjurator.