Prezentari produse

ECO WHITE 700

Aspiratorul ECO WHITE 700 are o putere nominala de 700 W si este un dispozitiv potrivit in orice casa. Aspiratorul este extrem de silentios si are putere de aspirare ajustabila, ceea ce iti va usura mult munca, indiferent de suprafata. Cablul are o lungime de 7 m care iti permite sa aspiri o suprafata mare fara sa trebuiasca sa schimbi priza.

 

ECO WHITE 700 este foarte usor de folosit, dar si de stocat. Produsul are roti rezistente, maner ergonomic pentru o transportare usoara, functie de strangere automata a cablului si posibilitatea de stocare atat pe verticala, cat si pe orizontala. In plus, aspiratorul este dotat cu un sac de praf spatios de 3 l, care are indicator ce semnalizeaza cand este plin.

 

Aspiratorul ECO WHITE 700 este dotat cu o serie de accesorii ce usureaza mult aspiratul: perie cu 2 trepte pentru aspirare podea, un accesoriu pentru spatii inguste si o duza rotunda. Un avantaj suplimentar al produsului il reprezinta filtrul HEPA H12 cu o eficienta ridicata in filtrarea aerului, care absoarbe si cele mai mici particule de praf din aerul eliminat.

 

Stiai ca aspiratorul ECO WHITE 700 te ajuta sa mentii ordinea in casa, dar are grija si de bugetul tau? Atunci cand alegi acest model aspirator cu clasa energetica A vei avea si facturi mai mici la curent.