Prezentari produse

Cu orice ocazie

Pleci din oras? Te intalnesti cu prieteni la iarba verde sau doar vrei sa dai o petrecere acasa? Indiferent de planurile tale evenimentul pe care il vei organiza va fi unul de neuitat. Boxa activa KM 1710 de la Kruger&Matz iti va fi cu siguranta de ajutor!

Mai multe surse de muzica

Boxa KM 1710 iti ofera o serie larga de posibilitati cand vine vorba de sursele din care poti asculta muzica. Are cititor de card SD, port USB si intrare AUX. Nu te-am convins inca? Boxa este dotata cu radio FM si modul Bluetooth care iti permite sa asculti muzica preferata de pe mai multe dispozitive mobile.Fa-te cunoscut

Te-ai plictisit sa asculti muzica altcuiva? Datorita boxei KM 1710 de la Kruger&Matz tu si prietenii tai puteti sa va aratati talentul muzical! Setul include doua microfoane wireless care iti dau posibilitatea de a organiza sesiuni de karaoke de neuitat. In plus, boxa are intrare de chitara asa ca poti surprinde pe toata lumea cu un concert live!
Reglarea muzicii

Ai observat numarul de butoane de pe panelul de control al boxei? Iti dau posibilitatea ajustarii volumului muzicii, microfonului si chitarii, dar si sa ajustezi efectul de ecou, bass-ul si sunetele inalte.
Mai multe surse de alimentare

Dai petrecerea in aer liber? Poti lua cu tine boxa KM 1710 de la Kruger&Matz! Este dotata cu baterie, motiv pentru care nu e nevoie sa ai mereu acces la o sursa de alimentare. Muzica oriunde mergi

Nu iti place sa stai mult intr-un loc? Ia cu tine muzica preferata! Datorita manerului comod si rotilor rezistente poti transporta cu usurinta boxa oriunde mergi.
Confort

Usurinta cu care o poti muta nu este singurul avantaj al boxei. Setul include o telecomanda care iti permite controlul functiilor de baza ale produsului.