Prezentari produse

Blenderul Teesa este potrivit pentru persoanele active si pentru cei care, in ciuda lipsei timpului incearca sa aiba grija de sanatatea lor. Produsul este extrem de usor de folosit, nu trebuie decat sa alegi legumele sau fructele preferate si sa adaugi putin iaurt sau apa, dupa preferinte. Blenderul functioneaza la o viteza de 20,000 rpm, care, impreuna cu viteza de 600 W va transforma rapid ingredientele intr-un adevarat cocktail. Mai mult, poti sa il pregatesti direct in cana de 600 ml, care se poate inchide cu capac si o poti lua cu tine oriunde mergi: la serviciu, la scoala, la plimbare sau la sala.

Produsul are doua cani incluse (realizate din tritan fara BPA) astfel ca tu decizi daca iei cu tine smoothie-ul sa il bei mai tarziu, sau te bucuri de cealalta jumatate si inlocuiesti sandwitch-urile traditionale cu o gustare sanatoasa.

Pentru cei care prefera bauturile reci, blenderul Teesa este dotat cu un cartus special de racire care, atunci cand il iei de la congelator va scadea temperatura bauturii preparate. Bucura-te de gustul perfect al unei bauturi reci!