Prezentari produse

Uita de vizitele zilnice la brutarie! Datorita toaster-ului de la Teesa painea va fi mereu crocanta, ca si scoasa din cuptor. Puterea de 850 Watt permite prajirea a doua felii de paine in acelasi timp, ceea ce inseamna ca poti pregati rapid micul dejun pentru intreaga familie.

Toaster-ul de la Teesa are 7 trepte de reglare a nivelului de prajire si buton de oprire, ceea ce inseamna ca fiecare membru al familiei poate sa isi pregateasca painea prajita cum doreste. In plus, are functia de centrare automata a feliilor de paine, ceea ce inseamna o prajire uniforma. Vei iubi si celelalte functii ale produsului: dezghetare si incalzire a feliilor de paine deja prajite. Si asta nu e tot! Iti plac baghetele? Atunci poti folosi gratarul incorporat.

Functionalitatea ridicata nu este singurul avantaj al toaster-ului Teesa. Tava de faramituri poate fi scoasa cu usurinta, permitand curatarea rapida, iar compartimentul pentru stocarea cablului il face mai usor de stocat. In plus, carcasa este realizata dinr-un material care nu se incalzeste si are picioruse anti-alunecare, astfel incat produsul poate fi folosit si de catre cei mici.