Prezentari produse

Nu iti poti imagina o dimineata fara o ceasca de cafea proaspat preparata? Filtrul de cafea Aroma 100 de la Teesa va face in asa fel incat sa incepi perfect fiecare zi! Incearca-l astazi si bucura-te de cafea delicioasa ori de cate ori simti nevoia.

Filtru reutilizabil

Ai vrut sa bei o cafea in acesta dimineata si a trebuit sa fugi dupa filtru de hartie? Cafetiera Aroma 100 rezolva aceasta problema! Produsul este dotat cu un filtru de nailon reutilizabil, astfel ca nu trebuie decat sa il clatesti si este gata de utilizare!

Vas de sticla

Daca nu esti singura persoana din casa ce doreste sa inceapa ziua cu o ceasca de cafea fierbinte, iti va placea faptul ca filtrul de cafea are o cana de sticla de 1,5 litri. Acum poti fi sigur ca toata lumea va putea bea cafeaua in acelasi timp!

Mentinerea temperaturii

Cafeaua este pregatita, iar oaspetii tai intarzie? Lasa vasul pe suprafata de incalzire si nu opri aparatul. Acesta va mentine temperatura optima a cafelei timp de 40 de minute.

Anti-picurare

Nu vrei sa astepti pana cand intreaga cana este plină cu cafea? Cafetiera Aroma 100 a fost dotata cu sistem anti-picurare. Datorita acestui lucru, dupa indepartarea vasului de pe suprafata de incalzire, supapa se inchide timp de 30 de secunde, permitand servirea cafelei inainte de sfarsitul procesului de filtrare.