Prezentari produse

Verde, alb, roșu, negru ... Fiecare dintre aceste ceaiuri trebuie preparate la o temperatură diferită. Prin urmare, dacă sunteți un fan al acestei băuturi, fierbătorul cu acumulator Teesa TSA1530 cu funcție de încălzire pentru temperatura selectată este potrivit pentru dvs.! Această soluție extrem de convenabilă nu este singura caracteristică extrm de utilă. De asemenea, dispozitivul vă permite să mențineți temperatura apei de până la 8 ore, astfel încât nu trebuie să fiți pregătit de fiecare dată când doriți să preparați cafea sau ceai fierbinte.

 

1,7 litri de capacitate și 2,200 de wați de putere maximă vă vor face să încălziți rapid o cantitate mare de apă. Dispozitivul are un filtru detașabil anti-calc, care oprește depunerile, iar un încălzitor cu plăci plane face mai ușor curățarea interiorului. În plus, pentru a spori siguranța utilizării, fierbătorul a fost echipat cu protecție împotriva pornirii fără apă.

 

Ceainicul Teesa combină funcționalitatea și designul modern. Carcasa dispozitivului este o combinație de sticlă borosilicat rezistentă la murdărie și oțel inoxidabil periat, care este completat de un mâner din plastic. Setul include, de asemenea, un suport cu afișaj LED care vă permite să setați temperatura apei.