Prezentari produse

 

Fiecare iubitor de ceai știe cât de important este să-l pregătească în mod corespunzător. Datorită funcției de control care a fost echipat ceainicul wireless Teesa TSA1535, veți seta întotdeauna temperatura ideală pentru prepararea diferitelor tipuri de băuturi. În plus, dispozitivul vă permite să mențineți temperatura apei de până la 8 ore, deci nu trebuie să fiți pregătit de fiecare dată când doriți să preparați cafea sau ceai fierbinte. Introducerea setărilor adecvate vă va permite baza echipată cu un afișaj LED lizibil.

 

Ceainicul Teesa are o capacitate de 1,7 litri și o putere maximă de 2,200 de wați, ceea ce vă va permite să fierbeți rapid o cantitate mare de apă. Mai mult decât atât, dispozitivul este echipat cu un element de încălzire plană și construit pentru a facilita curățarea și, de asemenea, un filtru detașabil calc prevenind scurgerea de eventuale reziduuri produse în timpul gătirii.

 

Pentru un plus de siguranță, fierbătorul are o protecție împotriva pornirii fără apă și picioarele de cauciuc, astfel încât dispozitivul să nu alunece de pe blat. Combinația dintre oțel inoxidabil de înaltă calitate și finisaje negre face ca ceainicul Teesa să se potrivească atât cu aspectul clasic al bucătăriei, cât și cu interiorul foarte modern.