Prezentari produse

 

Stage Lite

Iti place sa organizezi petreceri? Boxele active Kruger&Matz Stage Lite sunt cea mai buna solutie, datorita lor vei crea o atmosfera excelenta si o experienta muzicala de neuitat pentru prietenii tai!

Play

Boxele Stage Lite de la Kruger&Matz se potrivesc in orice casa! Fiecare boxa este dotata cu 3 difuzoare - doua tweetere si un subwoofer - care la o putere de 30 W iti vor asigura multe ore de distractie!

SA fie mUZICA

Ai observat panoul de control de pe una dintre boxe? De aici poti ajusta volumul muzicii si al microfonului, dar poti sa modifici si efectele de ecou, bass si treble.

Foloseste-i specificatiile

Boxele Stage Lite sunt dotate cu o serie de conectori care iti vor da posibilitatea sa redai muzica de pe diverse medii externe. Are port USB, cititor de card si intrare AUX. In plus, datorita functiei Bluetooth poti asculta lista melodiilor preferate direct de pe smartphone.

Fii pe val

Si acestea nu sunt toate posibilitatile oferite de boxele Stage Lite de la Kruger&Matz. Setul are radio FM, datorita caruia tu si prietenii tai veti putea dansa pe ritmul hiturilor de pe programul radio preferat.

Fii o stea

Esti sufletul petrecerii? Sau te-ai plictisit sa ii asculti pe ceilalti cantand? Boxele Stage Lite vin insotite de un microfon wireless, deci vei putea organiza oricand o sesiune de karaoke!