Prezentari produse

Laptopul, documentele de care ai nevoie, telefonul, portofelul si o carte buna! Daca acestea sunt lucrurile pe care le ai mereu la tine, atunci o geanta de laptop sigur nu este suficienta pentru tine! Avand in vedere aceste aspecte am creat noul rucsac din seria To Go de la Kruger & Matz To Go, fiind alternativa ideala alaturi de rucsacul de mai mari dimensiuni din oferta.

Rucsacul de la Kruger&Matz este incapator si ofera o multitudine de solutii practice pentru a avea loc pentru toate lucrurile de care ai nevoie. Compartimentul principal a fost impartit in mai multe compartimente, astfel incat continutul lui sa fie mereu in ordine. In plus, compartimentele dedcate pentru laptop si tableta iti vor proteja dispozitivele de posibile zgarieturi sau lovituri cauzate, de exemplu de chei.

Desigul simplu si modern va atrage imediat atentia. Rucsacul este realizat din material de inalta calitate, astfel incat te vei putea baza pe el o perioada lunga de timp. O solutie ce iti va fi cu siguranta utila este cablul USB ce poate fi folosit pentru conectarea unui power bank si iesire USB prin care iti vei putea incarca usor telefonul.