Prezentari produse

CUT PRO X400

Nu mai pierde timp cu statul la coada la tuns! Acum poti obtine acelasi efect la tine acasa. Incearca noul aparat de tuns CUT PRO X400 de la Teesa si vezi cat de simplu este sa tunzi!

Lame de precizie

Iti place sa ai produse de calitate? Atunci CUT PRO X400 este potrivit pentru tine! Produsul are lame din otel inoxidabil ce iti permit sa tunzi usor si foarte precis.

Piepteni pentru tuns

Vrei sa ai mereu parul tuns asa cum trebuie? Alegerea lungimii corecte pentru tuns nu este usoara, dar aparatul CUT PRO X400 de la Teesa rezolva aceasta problema. Aparatul are 4 piepteni – 3 mm, 6 mm, 9 mm si 12 mm, care te vor ajuta sa creezi tunsoarea perfecta.

Setare in patru pasi

Alegerea unuia din cele patru atasamente nu reprezinta singura alegere. Aparatul de tuns CUT PRO X400 are si patru setari de lungime a taierii parului – 0.8 mm, 1.6 mm, 2.5 mm, 3.3 mm. Astfel, vei avea mereu tunsoarea perfecta!

Suport pentru agatat

Daca iti place ordinea, atunci CUT PRO X400 de la Teesa va fi pe placul tau. Produsul are un suport pentru agatat, astfel incat il vei putea pune exact unde vrei.