Prezentari produse

 

HYPERCARE T400

Vrei un look perfect? Atunci HYPERCARE T400 va avea cu siguranta loc in baia ta. Acest set multi-functional iti va permite sa te ingrijesti rapid si simplu in fiecare zi.

Set multifunctional

HYPERCARE T400 de la Teesa are o gama surprinzator de mare de aplicari. Setul include patru capete diferite ce iti permit sa aranjezi parul, sa iti stilizezi barba sau sa inlaturi parul din nas.

Lame de precizie

Iti place sa ai produse de calitate? Atunci setul HYPERCARE T400 este potrivit pentru tine! Produsul are lame din otel inoxidabil ce iti permit sa tunzi usor si foarte precis.

Piepteni pentru tuns

Vrei sa ai mereu parul tuns asa cum trebuie? Bucura-te mereu de un look impecabil! Setul de la Teesa are 4 piepteni – 3 mm, 6 mm, 9 mm si 12 mm, care te vor ajuta sa creezi tunsoarea perfecta.

Piepteni pentru tuns

Nu iti plac compromisurile? Datorita lamelor ajustabile atasate HYPERCARE T400 iti permite sa alegi intre una din cele 5 lungimi de taiere. Acum esti sigur ca vei gasi ceva pe placul tau!

Functionare fara fir

HYPERCARE T400 de la Teesa are o baterie reincarcabila incorporata, care permite pana la 120 de minute de functionare fara fir. Indicatorul de pe dispozitiv te va informa despre gradul de incarcare.

Statie de incacare

Ai nevoie de un dispozitiv care sa fie intotdeauna pregatit pentru utilizare? HYPERCARE T400, are o stație de incarcare inclusa in set care te va asigura ca dispozitivul este incarcat ori de cate ori ai nevoie.