Prezentari produse


Fiecare dintre noi admira imensele Monster Trucks, care datorita rotilor foarte mari pot trece peste cele mai dificele obstacole. Cine n-ar vrea sa conduca un asemenea gigant? Acum, datorita masinii Revolt de la QUER, atat cei mari, cat si cei mici pot simti ceva asemanator.

Pentru o jucarie, masinuta off road cu telecomanda este impresionanta, ea fiind realizata la o scala de 1:12, dezvoltand o viteza de pana la 42 km / h! Revolt are un schelet metalic intarit ce nu permite distrugerea structurii masinii. Rotile din cauciuc sunt umplute cu spuma, iar suspensia separata a rotilor face posibila depasirea aproape oricarui obstacol. Mai mult, suspensia separata pe roti folosita pentru masina Revolt de la Quer face ca aceasta sa poata fi folosita si pe teren nisipos sau noroios.

Raza de actiune a telecomenzii este de pana la 80 m, astfel, ca vei pastra controlul asupra masinii chiar daca nu o mai vezi. Revolt are o baterie cu capacitate de 800 mAh cu protectie la supraincarcare si descarcare fortata, ceea ce ofera minute bune de distractie.