Prezentari produse

Elibereaza-te de fire

Elibereaza-ti spatiul de cabluri si castiga un plus de libertate! Boxa Shield de la Kruger&Matz este dotata cu modul Bluetooth, datorita caruia poti asculta coloana sonora a filmelor sau melodii stocate pe smartphone.

Redare muzica

Daca ai colectia de muzica pe alte medii de stocare, boxa SHIELD iti permite redarea cu usurinta a oricarei melodii, avand o multitudine de conectori. Ai un port USB, card SD, slot AUX, intrare chitara si doua intrari de microfon. Iar cand vrei sa asculti stirile poti porni oricand radio-ul.

Distractie completa

Distreaza-te si fi primul care porneste petrecerea! Tot ce trebuie sa faci este sa pornesti functia karaoke. Setul mai are un microfon wireless, datorita caruia tu si prietenii tai va veti simti ca niste staruri.

Placerea de a asculta muzica

Pe langa functionalitate, boxa SHIELD te va surprinde prin calitatea sunetului; are doua difuzoare: un subwoofer de 8" si un tweeter de 1". Pe panoul de control vei gasi butoanele de ajustare pentru bass si treble, astfel incat vei putea adapta sunetul dupa cum iti place.

Iluminare LED

Designul fara fir al boxei SHIELD va oferi cu siguranta o nota de eleganta interiorului tau. Forma carcasei si iluminarea albastra de fundal va arata bine in camera ta daca esti pasionat de jocurile pe calculator!