Prezentari produse

SMOOTH STEAM S300

Treceti la urmatorul nivel de calcare. Datorita celor doua functii de calcat: uscat sau cu aburi a statiei de calcat cu aburi Teesa SMOOTH STEAM S300 si a posibilitatii de reglare a temperaturii intre 70°C si 225°C, puteti elimina rapid toate cutele de pe haine.

Pulverizare cu aburi

Aparatul de calcat Teesa, cu o putere de 2000-2400 W, genereaza aburi cu o presiune maxima de 3,5 bari. Tot ce trebuie sa faceti este sa porniti aburul, iar puterea acestuia va indeparta cu usurinta cele mai incapatanate cute din orice fel de material.

Calcarea verticala

Scapa de imperfectiunile de pe perdele sau de pe hainele delicate de pe umeras! Greutatea redusa a aparatului Teesa, combinata cu functia de calcare verticala, va ajuta sa le indepartati intr-un mod confortabil.

Talpa ceramica

Aparatul de calcat Teesa SMOOTH STEAM S300 va tine intotdeauna pasul cu tine. Talpa ceramica rezistenta la zgarieturi, nu garanteaza doar o alunecare usoara la calcat, ci si o eficenta ridicata pentru o perioada foarte lunga de timp.

Recipient mare pentru apa

Statia de calcat Teesa este echipata cu un rezervor de apa de 1,2 l, care ofera o performanta optima a aburului in timpul calcatului. Filtrul anti-calcar impreuna cu posibilitatea de a scoate rapid rezervorul de apa va permit sa folositi apa direct de la robinet!

Panel de control

Pastreaza totul sub control. Aparatul Teesa SMOOTH STEAM S300 va va informa atunci cand trebuie sa schimbati filtrul sau sa umpleti rezervorul de apa. In plus, pe panoul de control puteti seta unul din cele trei niveluri de evacuare a aburului pentru a-l adapta cu usurinta la nevoile voastre.