Prezentari produse

 

SMOOTH STEAM S500

Treceti la urmatorul nivel de calcare. Datorita celor doua functii de calcat: uscat sau cu aburi ale statiei de calcat cu aburi Teesa SMOOTH STEAM S500 si a posibilitatii de reglare a temperaturii intre 70°C si 225°C, puteti elimina rapid toate cutele de pe haine.

Pulverizare cu abur

Aparatul de calcat Teesa, cu o putere de 2000-2400 W, genereaza aburi cu o presiune maxima de 6,5 bari. Tot ce trebuie sa faceti este sa porniti aburul, iar puterea acestuia va indeparta cu usurinta chiar si cele mai incapatanate cute din orice fel de material.

Calcare verticala

Scapa de imperfectiunile de pe perdele sau de pe hainele delicate de pe umeras! Greutatea redusa a aparatului Teesa, combinata cu functia de calcare verticala, va ajuta sa le indepartati intr-un mod confortabil.

Talpa ceramica

Aparatul de calcat Teesa SMOOTH STEAM S500 va tine intotdeauna pasul cu tine. Talpa ceramica rezistenta la zgarieturi, nu garanteaza doar o alunecare usoara la calcat, ci si o eficenta ridicata pentru o perioada foarte lunga de timp.

Recipient mare pentru apa

Statia de calcat Teesa este echipata cu un rezervor de apa de 1,7 l, care ofera o performanta excelenta a aburului in timpul calcatului. Un avantaj important este si sistemul de decalcifiere, care, impreuna cu posibilitatea de a scoate rapid rezervorul de apa va permit sa folositi apa direct de la robinet!

Panel de control

Pastreaza totul sub control. Aparatul Teesa SMOOTH STEAM S500 va va informa atunci cand trebuie sa decalcifiati aparatul sau sa umpleti rezervorul de apa. In plus, pe panoul de control puteti seta unul din cele trei niveluri de evacuare a aburului pentru a-l adapta cu usurinta la nevoile voastre.