Prezentari produse

Storcator cu rotatie lenta

Iti place sa incepi ziua cu o doza de vitamine? Cu siguranta vei iubi noul storcator Teesa cu rotatie lenta pentru legume si fructe! Storcatorul este realizat fara utilizarea de materiale care contin bisfenol – produsul este marcat BPA Free, ceea ce este foarte important, in special pentru beneficiile pentru sanatate ale sucului proaspat stors. Design-ul vertical si carcasa din otel inoxidabil face ca storcatorul sa nu ocupe mult loc si sa se potriveasca perfect in orice bucatarie moderna.

Performanta ridicata

Sistemul cu un singur melc, puterea de 200 W si viteza de 40-65 rotatii/minut, asigura o eficienta ridicata, care va stoarce intotdeauna cantitatea maxima de suc. Avantajul este functia de rotire inversa, care va ajuta sa deblocati storcatorul atunci cand se blocheaza in timul utilizarii, de exemplu intr-un sambure.

Usor de curatat

Acum, este foarte usor sa faci suc proaspat. Storcatorul este foarte usor de demontat, iar dupa ce ati terminat de folosit produsul, majoritatea componentelor pot fi spalate in masina de spalat vase. Setul include, de asemenea, o perie care va facilita spalarea.

Sistem anti-scurgere

Storcatorul Teesa este echipat cu un mecanism de prevenire a scurgerii, datorita caruia sucul va ramane in recipent. Acest lucru va permite sa amestecati sucul din mai multe tipuri de fructe si legume si sa il turnati direct in pahare.

Accesorii

Cand alegeti un storcator Teesa cu rotatie lenta nu trebuie sa va faceti griji cu privire la achizitionarea de accesorii suplimentare. Alaturi de storcator, sunt incluse in set 2 recipiente - 0,8 litri pentru suc si de 1 litru pentru pulpa si pentru cresterea gradului de confort, dispozitivul pentru impingere si peria de spalat.