Prezentari produse


Suprinde pe toata lumea cu un nou look! Cu ajutorul placii de par Teesa DREAM LOOKS 500 vei obtine o coafura rapida fara o vizita la salon. Dispozitivul va fi gata in aproximativ 3 minute pentru a putea fi folosit.

Distributia uniforma a caldurii in par, dand efectul de netezire, este garantata de două placi ceramice mobile. In plus, capacitatea de a seta 8 nivele de temperatura: 160° C / 170° C / 180° C / 190° C / 200° C / 210° C / 220° C / 230° C iti va permite sa o adaptezi perfect la tipul de par, oferind protectie impotriva ruperii si despicarii varfurilor.

Prietenii vor fi incantati de noua ta infatisare obtinuta cu ajutorul placii de par DREAM LOOKS 500. Confortul in utilizare este garantat printr-un cablu rotativ de 360°, datorita caruia poti obtine cu usurinta si fara incurcarea inutilă a cablului efectul coafurii aranjate profesional. Designul modern cu forma eliptica si culoarea originala este subliniat de display-ul care iti permite sa controlezi temperatura.

După finalizarea coafurii, cu un singur buton poti bloca placa de par si sa o pui la locul ei. Cu toate acestea, daca ai uitat sa o opesti, dupa 60 de minute dispozitivul se inchide automat.