Prezentari produse


Suprinde pe toata lumea cu un nou look! Cu ajutorul placii de par Teesa DREAM LOOKS 600 vei obtine o coafura rapida fara o vizita la salon. Dispozitivul va fi gata in aproximativ 2 minute pentru a putea fi folosit.

Distributia uniforma a caldurii in par, dand efectul de netezire, este garantata de două placi ceramice mobile. In plus, capacitatea de a seta 11 nivele de temperatura: 130° C / 140° C / 150° C / 160° C / 170° C / 180° C / 190° C / 200° C / 210° C / 220° C / 230° C iti va permite sa o adaptezi perfect la tipul de par, oferind protectie impotriva ruperii si despicarii varfurilor.

Prietenii vor fi incantati de noua ta infatisare obtinuta cu ajutorul placii de par DREAM LOOKS 600. Confortul in utilizare este garantat printr-un cablu rotativ de 360°, datorita caruia poti obtine cu usurinta si fara incurcarea inutilă a cablului efectul coafurii aranjate profesional. Designul modern este subliniat de display-ul tactil de pe care poti controla temperatura, dar si sa stabilesti nivelul de temperatura potrivit parului tau.

După finalizarea coafurii, cu un singur buton poti bloca placa de par si sa o pui la locul ei. Cu toate acestea, daca ai uitat sa o opesti, dupa 60 de minute dispozitivul se inchide automat.