Prezentari produse

BBQ 5000 Master

Acum poti gati pe gratar in alte conditii, fara foc, carbuni si fumul inecacios! Bucura-te de aceste avanataje si inlocuieste-ti gratarul clasic cu noul grill Teesa! Surprinde-ti prietenii cu un adevarat festin!

5 arzatoare

Produsul este dotat cu patru arzatoare din otel inoxidabil cu putere totala de 12 kW, astfel incat tot ce pregatesti, fie ca este vorba despre legume sau carne, vor fi perfect pregatite si bine patrunse. In plus, daca ai nevoie de mai mult de 4 arzatoare poti folosi un arzator in plus care se afla pe un raft in partea laterala.

Gratar din fonta

Bucura-te de gratarul Teesa BBQ 5000 Master! Produsul este dotat cu un gratar rezistent din fonta. In plus, in partea laterala poti pregati gustari mai deosebite. Daca doresti sa mentii temperatura mancarii pregatite, poti folosi gratarul pentru incalzire.

Libertatea de a face gratar

Grill-ul Teesa are un gratar spatios, dar si doua rafturi laterale, unul dintre ele avand un arzator in plus. Astfel, daca ai nevoie de mai mult de 4 arzatoare poti folosi arzatorul in plus care se afla pe un raft in partea laterala.

Diversitate

Daca iti plac experimentele culinare, grill-ul Teesa te va ajuta sa pregatesti mai multe feluri de mancare o data. Fiecare arzator are aprindere automata, reglare independenta, fara trepte, care permite ajustarea nivelului de gaz in timp ce gatesti. Bucura-te de mese delicioase, perfect gatite.

Curatare usoara

Te-ai saturat sa cureti locurile greu accesibile dupa fiecare barbeque? Grill-ul Teesa a fost dotat cu o tava de picurare detasabila, datorita careia poti curata cu usurinta grasimea scursa.

Temperatura controlabila

Avantajul grill-ului pe gaz fata de cel clasic este capacitatea de a regla temperatura. Acum este si mai usor sa faci acest lucru datorita faptului ca pe capacul grill-ului Teesa este un termometru ce indica temperatura. Este atat de usor si de placut sa faci un gratar!