Prezentari produse

Tehnologie ca de cinema

Soundbar-ul Odyssey de la Kruger&Matz iti arata o noua dimensiune a sunetului datorita utilizarii tehnologiei Dolby Atmos in care sunetul este pozitionat extrem de realist, in functie de actiune. Acum, ai sansa de a de afla in mijlocul actiunii!

Adancimea sunetului

Vrei sa simti profunzimea sunetului? Soundbar-ul Odyssey de la Kruger&Matz are 10 difuzoare care redau sunetul la o frecventa de 120 - 20,000 Hz, dandu-ti posibilitatea de a auzi detalii pe care nu le-ai observat pana atunci.

Mai multa putere

Iti place sunetul profund de bass? Setul Odyssey are un subwoofer activ de 8 inch care va conferi dinamica si adancime sunetului. Un alt aspect important, tehnologia wireless iti permite imperecherea rapida cu sounbar-ul, garantand estetica si libertatea de a-ti aseza dispozitivul oriunde vrei la tine acasa.

Mai multa functionalitate

Bucura-te la maxim de potentialul soundbar-ului Odyssey de la Kruger&Matz! Porturile cu care este dotat cresc foarte mult functionalitatea produsului; ai la dispozitie urmatoarele porturi: optic, coaxial, HDMI, USB si AUX. Astfel, poti asculta muzica si sa vezi filmari stocate pe un stick de memorie sau smartphone.

Conexiune wireless

Experimenteaza libertatea garantata de soundbar-ul Odyssey! Produsul are functie Bluetooth datorita careia poti reda melodiile preferate de pe alte dispozitive mobile, cum ar fi un smartphone sau o tableta, fara cabluri suplimentare.

Pentru mai mult confort

Soundbar-ul Odyssey de la Kruger&Matz este foarte usor de utilizat. Setul include o telecomanda ce iti permite controlul functiilor soundbar-ului, inclusiv a sursei sunetului, setari pentru equlizer si control bass.

Doua modalitati de montaj

Nu ai unde sa pui soundbar-ul pentru ca televizorul tau este pus pe perete? Acesta nu este un motiv pentru a renunta la imbunatatirea calitatii sunetului! Odyssey poate fi montat si pe perete, toate accesoriile necesare fiind incluse in set.