Prezentari produse

Scaun gaming GX-100
Pentru castigatori

Pentru castigatori

Un echipament bun de gaming nu este suficient - confortul in timpul jocului este la fel de important! Scaunul Warrior GX-100 de la Kruger&Matz a fost creat pentru acei carora le place sa se simta confortabil in timpul maratoanelor de joc.

Wyższy poziom komfortu

Confort ridicat

Designul modern nu este singurul avantaj al scaunului de gaming Warrior GX-100 de la Kruger&Matz. Spatarul special conturat si suportul lombar reglabil asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Uita de durerile de spate si bucura-te de joc!

Fara oboseala

Fara oboseala

Confortul si forma spatarului nu inseamna totul. Scaunul Warrior GX-100 de la Kruger&Matz ofera suport si mainilor datorita manerelor acoperite cu piele eco fina. Astfel, chiar dupa cateva ore petrecute in fata calculatorului, nimic nu iti va deranja jocul!

Personalizat pentru tine

Personalizat pentru tine

Scaunul Kruger&Matz a fost construit pentru a satisface asteptarile jucatorilor exigenti. Datorita inaltimii reglabile a scaunului si a mecanismului de balansare, poti petrece multe ore in fata calculatorului pentru a viziona filme sau pentru maratoane de jocuri.

Relaxare totala

Relaxare totala

Ai nevoie de un moment de relaxare in pauza jocului? Scaunul de gaming Warrior GX-100 de la Kruger&Matz are posibilitatea de ajustare a spatarului la un unghi maxim de 180°, iar astfel poti sa iti alegi pozitia optima in timpul jocului, dar sa te si relaxezi intre jocuri.

O baza solida

O baza solida

Scaunul Worrior GX-100 de la Kruger&Matz garanteaza nu numai confortul, ci si durabilitatea. Baza solida este completata de roti din cauciuc realizate din material de cea mai buna calitate, care asigura durabilitatea si nu deterioreaza podeaua.