Prezentari produse

E timpul pentru o schimbare

Radio-ul cu care este dotata din fabrica masina ta nu este pe placul tau? Doresti sa faci o schimbare? Inlocuieste-l astazi cu modelul KM 2004 2DIN de la Kruger&Matz! Dispozitivul cu un ecran de tip touchscreen de 7" este modern si se potriveste cu siguranta in interiorul masinii tale!

Exact cum iti place

Radio-ul Kruger&Matz are o putere maxima de 4x 40 W. In plus, are control pentru bass si treble si equalizer ce permite ajustarea setarilor de sunet in functie de tipul de muzica pe care il asculti la un moment dat.

Mai multe posibilitati

Exista o multitudine de surse din care poti reda muzica si videoclipuri. Pe langa ce 30 de posturi radio ce pot fi memorate, ai port USB, prin intermediul caruia poti conecta un stick de memorie. In plus, radio-ul are iesire AUX si functie Bluetooth, ceea ce inseamna ca poti conecta un smartphone la radio.

Telecomanda

Cine spune ca soferul alege muzica din masina? Pe langa radio-ul auto, setul Kruger&Matz KM 2004 contine si o telecomanda, astfel incat pasagerii din spate pot sa foloseasca dispozitivul.

Libertatea de a conversa

Acum nu mai ai nevoie de un kit hands-free sau de casca Bluetooth. Radio-ul auto KM 2004 de la Kruger&Matz are functia de preluare apeluri telefonice, ceea ce iti permite sa vorbesti in timp ce conduci.

Mai multa siguranta

Vrei sa sporesti functionalitatea radio-ului auto? KM 2004 iti da aceasta posibilitate! Pe langa numeroasele porturi cu care este dotat include si intrare pentru camera marsarier, imaginea fiind prezentata automat pe ecran odata ce aceasta este montata.