Prezentari produse

Design atractiv

Ti-ai dori un radio cu display mare, dar nu ai loc in masina ta? Modelul KM 2005 de la Kruger&Matz iti rezolva aceasta problema! Dispozitivul de 1DIN are un ecran de tip touchscreen retractabil cu diagonala de 7". Incearca sa vezi cat de bine se potriveste in interiorul masinii tale!

Exact cum iti place

Radio-ul Kruger&Matz are o putere maxima de 4 x 40 W. In plus, are control pentru bass, treble si equalizer ce permite ajustarea setarilor de sunet in functie de tipul de muzica pe care il asculti la un moment dat.

Mai multe posibilitati

Exista o multitudine de surse din care poti reda muzica si videoclipuri. Pe langa ce 30 de posturi radio ce pot fi memorate, ai cititor de card si port USB, prin intermediul caruia poti conecta un stick de memorie. In plus, radio-ul are iesire AUX si functie Bluetooth, ceea ce inseamna ca poti conecta un smartphone la radio.

Telecomanda

Cine spune ca soferul alege muzica din masina? Pe langa radio-ul auto, setul Kruger&Matz KM 2005 contine si o telecomanda, astfel incat pasagerii din spate pot sa aiba usor acces la radio.

Libertatea de a conversa

Acum nu mai ai nevoie de un kit hands-free sau de casca Bluetooth. Radio-ul auto KM 2005 de la Kruger&Matz are functia de preluare apeluri telefonice, ceea ce iti permite sa vorbesti in timp ce conduci.

Mai multa siguranta

Vrei sa sporesti functionalitatea radio-ului auto? KM 2005 iti da aceasta posibilitate! Pe langa numeroasele porturi cu care este dotat include si intrare pentru camera marsarier, imaginea fiind prezentata automat pe ecran odata ce aceasta este montata.