Prezentari produse

BBQ 3000 Master

Acum poti gati pe gratar in alte conditii, fara foc, carbuni si fumul inecacios! Bucura-te de aceste avanataje si inlocuieste-ti gratarul clasic cu noul grill Teesa! Surprinde-ti prietenii cu un adevarat festin!

3 arzatoare

Produsul este dotat cu trei arzatoare din otel inoxidabil cu putere totala de 9 kW, astfel incat tot ce pregatesti, fie ca este vorba despre legume sau carne, vor fi perfect pregatite si bine patrunse.

Gratar din fonta

Simte bucuria de a face gratar cu Teesa BBQ 3000 Master! Grillul este echipat cu un gratar rezistent, din fonta, care poate gazdui cu usurinta orice vrei sa servesti oaspetilor. Iar daca vrei sa pastrezi temperatura preparatelor alimentare, poti folosi gratarul de incalzire.

Libertatea de a face gratar

Grill-ul Teesa are un gratar spatios si doua rafturi laterale, unde poti pregati mancarea.

Arzatoare cu reglare independenta

Daca iti plac experimentele culinare, grill-ul Teesa te va ajuta sa pregatesti mai multe feluri de mancare o data. Fiecare arzator are aprindere automata, reglare independenta, fara trepte, care permite ajustarea nivelului de gaz in timp ce gatesti.

Curatare usoara

Te-ai saturat sa cureti locurile greu accesibile dupa fiecare barbeque? Grill-ul Teesa a fost dotat cu o tava de picurare detasabila, datorita careia poti curata cu usurinta grasimea scursa.

Temperatura controlabila

Avantajul grill-ului pe gaz fata de cel clasic este capacitatea de a regla temperatura. Acum este si mai usor sa faci acest lucru datorita faptului ca pe capacul grill-ului Teesa este un termometru ce indica temperatura. Este atat de usor si de placut sa faci un gratar!