Prezentari produse

Incearca noul skateboard electric Cruiser + si vezi cat de usor si confortabil este sa strabati orasul pe doua roti. Lasa-te surprins de usurinta cu care te deplasezi dintr-un loc in altul! Tot ceea ce ai nevoie este un echilibru minim al corpului – pozitia corecta a corpului si miscarea picioarelor determina directia de deplasare si viteza.

Cruiser + este echipat cu roti mai mari, de 10 inch, fiecare roata este alimentata de un motor de 350 W, ceea ce iti permite atingerea unei viteze de pana la 12km/h, si, mai important, iti permite sa urci pante cu un unghi de inclinare de pana la 15°. Dispozitivul este echipat cu o baterie Litiu-Ion cu o capacitate de 4,4 Ah, ceea ce iti permite sa calatoresti pana la 15 km cu o singura incarcare.

Crezi ca un skateboard electric este doar o jucarie pentru cei mai tineri? Nimic nu poate fi mai gresit! Constructia solida, cu o sarcina maxima de 120 kg, poate fi utilizata si de adulti. Cruiser + ofera siguranta de care ai nevoie. Skateboard-ul este echipat cu o platforma anti-alunecare si cu lumini care te fac mai vizibil pe drum. Profita de vremea frumoasa si pleca la plimbare cu Cruiser +!