Prezentari produse

Ajutor de incredere

Ai nevoie de ajutor la serviciu, la o intalnire de afaceri sau la universitate? Datorita procesorului Quad core Intel® Celeron® N3450 cu o frecventa de 2.2 GHz si 4 GB memorie RAM, poti fi sigur ca Explore 1250 nu te va dezamagi.

Ecran Full HD

Ultrabook-ul Explore 1250 de la Kruger&Matz te va impresiona de la prima utilizare! Este dotat cu un ecran IPS de 12.5 inch la o rezolutie de 1920x1080 px, garantand o imagine clara si detaliata, ceea ce iti permite sa lucrezi cu usurinta mai multe ore la rand. Incearca-l si tu!

Functionalitate ridicata

Carcasa subtire a lui Explore 1250 are o serie de porturi care sporesc functionalitatea dispozitivului. Ultrabook-ul are doua porturi USB 3.0, ce permit transfer rapid al datelor, jack casti si microfon, port micro HDMI si port micro SD, de pana la 128 GB.

Confort in utilizare

Tastatura ultrabook-ului Explore 1205 nu te va dezamagi; asezarea ei perfect conturata si usurinta de a apasa tastele, impreuna cu touchpad-ul sensibil si precis garanteaza confortul in utilizare.

Design modern

Explore 1250 de la Kruger & Matz este combinatia perfecta intre functionalitate si eleganta. Carcasa plina de stil si frumos finisata este gri, iar greutatea redusa a ultrabook-ului te face sa vrei sa il iei cu tine peste tot!