Prezentari produse

Blender

Cocktail de fructe proaspete, supa crema de legume si poate un sos pentru felul principal? Orice ai vrea sa prepari, ai nevoie de un blender de calitate in bucatarie. Asa ca de ce sa nu alegi blenderul Teesa cu cana de sticla de 1,5 litri?

Eficienta ridicata

Blenderul are o putere de 750 W, doua viteze si functia de pulsare. Datorita acestor trei functii produsul va face fata produselor cu textura moale sau mai dura.

Lame rezistente

Blenderul Teesa este dotat cu 4 lame de otel inoxidabil cu 2 nivele. Astfel, poti pasa fructele si legumele mai dure, dar si sa zdrobesti gheata.

Usor de curatat

Iti plac cocktailurile de fructe, dar gandul ca va trebui sa cureti blenderul te impiedica sa le prepari? Acum nu mai ai aceasta problema cu blenderul de la Teesa deoarece cana si capacul, dar si cupa de masurat pot fi spalate in masina de spalat vase.

Un plus pentru sanatate

Daca pui pe primul loc siguranta ta si a celor dragi, atunci blenderul Teesa este facut pentru tine! Produsul este realizat fara utilizarea de materiale care contin bisfenol – produsul este marcat BPA Free, ceea ce este foarte important, in special pentru beneficiile pentru sanatate ale cocktailurilor de fructe si legume realizate.