Prezentari produse

Masina de gaurit si de insurubat este un produs de neinlocuit in timpul renovarii, asa ca nu ezita sa alegi modelul cu baterie RB-100 din seria de produse Rebel Tools. 2 trepte de viteza si 18 cupluri de strangere sunt o garantie ca vei putea da gauri fara problema in orice material si ca vei putea insuruba chiar si cele mai mici suruburi.

Un alt avantaj al produsului il reprezinta mandrina de prindere rapida, care va permite inlocuirea rapida si convenabila a burghielor de gaurit - fara utilizarea unor chei suplimentare. In plus, produsul are o dioda ce ilumineaza locatia unde lucrezi, ceea ce faciliteaza lucrul in spatii intunecoase, greu accesibile.

Operarea fara fir va spori in mod semnificativ comfortul in timpul activitatilor de bricolaj. Bateria de litiu-ion cu o capacitate de 1.3 Ah cu care a fost dotat produsul garanteaza o functionare indelungata si o eficienta ridicata. Vrei sa nu faci pauze pentru incarcarea bateriei? Rebel Tools are in oferta si un acumulator dedicat ce va prelungi durata de functionare a sculei electrice.